2009 Ferrari 430 16 milyon geldi ~ Ferrari , Ferrari Resimleri , Modifiye Ferrari Resimleri

7 Ağustos 2009 Cuma

2009 Ferrari 430 16 milyon geldi

Ancak onun giriş sadece tüm yerel tahsis zaten satılan bir formalite olan hızlı yumuşak üst üretim araç hiç Ferrari tarafından resmen Avustralya, geldi.

















Olan Ferrari 430 Scuderia Örümcek 16 milyon Sadece 15 örnekler Avustralya ve Yeni Zelanda için sınırlı üretim sadece 499 dünyanın çalıştırdığınızda mevcut, performansı sağlamak yapılmıştır onun seyreklik sadece üstünde olduğunu.

Hangi 8500rpm ve 470Nm at 375kW üretir ve Hardtop kardeş ile 80kg standart F430 Spider az Tartma, the Scuderia Örümcek 16 milyon hisselerinin bir 4,3-litrelik, V8 motoru - bu en iyi kazanç-in-class güç için ağırlık oranı.

Bu F1-SuperFast2 iletim, daha sadece 60 milisaniye için gearchange süresini azaltmak son evrimi Formula 1 marka katılımı elde gösterir.

Bu sıfır olarak 100km için sonuçlandı / sadece 3,7 saniye h performans ise Fiorano devre at testleri tur zamanlarını diğer Ferrari örümcek modeli yol için tasarlanmış daha düşük kaydedildi.

Her ne kadar güç sadece performans denkleminin parçası olan Scuderia Örümcek 16 milyon ile de, gelişmiş ısı dağılımı ve iyi hissediyorum fren pedalı ile daha etkili bir şekilde fren sunan bir karbon seramik fren paketinde yer.

En son modeli de, benzersiz bir ses sistemi iki Woofer'lar oluşan, iki orta kademe hoparlörleri ve iki Tweeter'ler ve carbonfibre kapı paneli entegre bir çıkarılabilir Ferrari tarafından işletilen içeren en gerekli yaratık rahatlık devam ettiği Scuderia adaş övünç için kişiselleştirilmiş 16GB iPod Touch aracısı panelinde bulunan merkezinde barındırılıyor.

Ancak tüm arabalar bir göreli pazarlık olmalı Avustralya toprak dokunmadan önce bir sahibi bulmakta - veya olması gerekir Ne yazık ki bir anahtar spesifikasyonunu Ferrari tarafından bahsedilmeyen fiyat etiketi vardı.

0 yorum:

Yorum Gönder

myrize@hotmail.com